Citat:
În prealabil postat de andreicozia
Este interesant cum felul in care omul percepe o religie depinde de starea lui psihica de bucurie si dragoste sincera fata de TOT ce-l inconjoara sau de frustrare in fata obstacolelor si a neimplinirilor.
In cazul frustrarilor familiale si a neimplinirilor profesionale mai ales, am observat cum oamenii tind sa dea in fanatism si habotnicie religioasa, exagerind in locurile unde nu se cere acest lucru sau adoptind o atitudine artagoasa cu toti vinzatorii pe la magazine. Am observat chiar o dorinta pe a pleca pe la Mall-uri numai cu un scop, acela de a se certa cu unii si altii.
Cunosc un medic care venit in America, ca administrator de bloc trage de ghenele de gunoi din care se scurge zeama, de vre-o 12 ani si spala pe jos coridoarele, timp in care si-a tot dat examenele de medicina insa din pacate nu i-a reusit sa duca pina la capat ce si-a propus iar acum se gindeste sa se intoarca in tara. Ciudat este ca perceptia lui s-a schimbat substantial in decursul anilor si a dat intr-o negativitate si o unicitate a adevarului lui care nu exista inainte.
|
Ba este si mai interesant cum lovesti tu sub centura cand nu ai argumente la obiect. Dar nu ai nimerit-o, este exact invers.
(Neimpliniri? Ma faci sa rad.. Nici nu stiu ce sa-ti raspund.. of,of.. sa-ti trimit un view din inaltimea turnului meu de fildes?... nu ma cert cu nimeni la mall, ca nu-mi fac cumparaturile la mall.. :) bitter-sweet luxury. Dar nici o problema, te am pe tine aici ca sa ma cert :))). Deci calm down si vorbeste ceva la subiect.)