Subiect: O rugaciune !
View Single Post
Vechi 23.06.2009, 19:17:23
laraG laraG is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: timisoara
Religia: Ortodox
Implicit Rugaciune la vreme de boala

Citat:
În prealabil postat de Hartford Vezi mesajul
Am avut o zi grea astazi mi-am rupt piciorul, am cazut pe ultima scara la servici de la ora 1 si pina la sase seara am stat la spital. acum nu stiu cite saptamini o sa stau acasa, va rog sa cititi o rugaciune si pentru mine.
Doamne Iisuse Hristoase, cela ce odinioara la scaldatoarea Vitezda ai vindecat cu puterea Ta pe slabanogul care zacea de treizeci si optde ani, in boala fiind si intalnindu-l apoi in biserica, i-ai zis:"Iata, te-ai facut sanatos, de acum sa nu mai gresesti, ca sa nu-ti fie mai rau".Cel ce pe sluga sutasului si pe fiica Cananeencei, numai cu cuvantul ,pentru credinta lor, i-ai vindecat, Insusi intrutot milostivule Stapane, insufla-i si roabei Tale Vasilica, aceeasi putere de credinta, ca sa preamareasca puterea si Dumnezeirea Ta!Iarta-i ei, Bunule Doamne, pacatele ca faradelegile si le cunoaste si pacatele ei sunt pururea inaintea ei.Si nu se simte vrednica sa ridice ochii spre Tine si sa cerseasca indurarea Ta.Ci ca un bun si iubitor de oameni, milostiveste-Te de nevrednicia ei.Din patul durerii o ridica si vointa ei o intareste ca sa umble numai in poruncile Tale si de greseli sa se fereasca.
Ca Tu esti doctorul sufletelor si al trupurilor , Hristoase Dumnezeule si Tie marire inaltam, impreuna si celui fara de inceput al Tau Parinte si Preasfantului si bunului si de viata facatorului Tau Duh, acum si pururea si in vecii vecilor.Amin.
Cu dragoste crestineasca, Georgeta