Citat:
În prealabil postat de dmb
Rudolf Steiner ma facut sa cred in Domnul Nostru HRISTOS sau mai bine spus ceea ce am gasit in cartile lui.La adevarata credinta ma adus Domnul Nostru HRISTOS si nu un Preot.
Mie mi se pare un pic de contradictie in cele spuse de tine:)Pe toti ne-a adus Iisus la el pe unii prin preoti, pe altii prin inchisoare, prin boala,...prin Rudolf Steiner chiar. Si eu am venit la credinta printr-un...roman. Nu mai stiu cine l-a scris si nu am considerat niciodata ca scriitorul respectiv m-a adus la Dumnezeu sau are dreptatea absoluta. Rudolf Steiner este unul dintre ratacitii atit de mari incit chiar protestantii se dezic de el.
La multe lucruri bune se poate ajunge prin "profesori rai" intelepciunea este sa nu urmezi orbeste mai departe linia respectivilor.Doar Dumnezeu este fara Gresala in rest toti sintem sfintii inclusiv si Steiner mai ales....
|
Ce ti se pare contradictoriu ca eu nu inteleg???????
Daca ai intelege ce a scris omul asta nai mai vorbi asa.
Bineinteles cei care nu inteleg condamna si atat.
Eu nam condamnat Preotii dar nu vreau sai fac mai mari decat sant.
Eu nu am spus ca are dreptate absoluta poate pe undeva se poate insela dar e omenesc, si Preotii gresesc, dar sant vazuti de enoriasi ca niste oameni divini nu ca nar fi, ca orice om e de natura divina.
Atunci enoriasii dece ii urmeaza pe Preoti orbeste???????
Nu am pus mai presus de Sfinti pe Steiner si cand spun Sf. ma refer la adevaratii Sf. nu la cei care ii face Biserica ca asa crede ea,ma refer la biserica umana cred ca intelegi ce vreau sa spun.
Multi oameni care au dat inataturi pe acest pamant au fost marginalizati la inceput, dar cu cat omul a evoluat spiritual ia acceptat si au inceput sa-i inteleaga.