Citat:
Īn prealabil postat de sophia
si nici sa ajung in Athos. Nici nu vad de ce este asa grozav Athos-ul pentru ortodoxie. Da, este visul calugarilor probabil.
|
Sophia...Sophia...pentru cei ce se nevoiesc astazi in Athos..existam inca pe acest pamant. Stiu ca fara voie spui aceste cuvinte dar te rog din inima..alunga-le. Spovedeste-le ca nu sunt bune. Tare as vrea sa iti pot spune bucuria sotului meu si a atator alti barbati ce au intrat in Munte. dar nu indraznesc..nici nu se cuvine sa vorbesc eu..o femeie.. Dar...daca cineva de pe acest forum, ar dori..si ti-ar povesti bucuria ce o simti acolo, pacea, linistea..ai intelege multe despre locul sfant numit Gradina Maicii Domnului. gandeste-te doar la un lcuru..la manastirea Vatopedi s-au nevoit in ani peste 60 de sfinti ce au ajuns sfinti in calendare. Fiecare manastire are cel putin 4 sau 5 icoane facatoare de minuni..Tare imi doresc sa simti acestea Sophia..tare imi doresc...dar asta tine doar de tine. Stapana ne iubeste pe toti la fel.. Daca ai timp ( e lung dar merita) uite citeste acest documentar
http://www.scribd.com/doc/6201874/Ma...ui-Munte-Athos
despre Gradina Maicii Domnului. Poate asa vei intelege/simti ce e asa grozav acolo...