View Single Post
Vechi 23.06.2009, 22:39:59
eduardd
Guest

Implicit Gradina Maicii Domnului

Citat:
Īn prealabil postat de sophia Vezi mesajul
si nici sa ajung in Athos. Nici nu vad de ce este asa grozav Athos-ul pentru ortodoxie. Da, este visul calugarilor probabil.
Sophia...Sophia...pentru cei ce se nevoiesc astazi in Athos..existam inca pe acest pamant. Stiu ca fara voie spui aceste cuvinte dar te rog din inima..alunga-le. Spovedeste-le ca nu sunt bune. Tare as vrea sa iti pot spune bucuria sotului meu si a atator alti barbati ce au intrat in Munte. dar nu indraznesc..nici nu se cuvine sa vorbesc eu..o femeie.. Dar...daca cineva de pe acest forum, ar dori..si ti-ar povesti bucuria ce o simti acolo, pacea, linistea..ai intelege multe despre locul sfant numit Gradina Maicii Domnului. gandeste-te doar la un lcuru..la manastirea Vatopedi s-au nevoit in ani peste 60 de sfinti ce au ajuns sfinti in calendare. Fiecare manastire are cel putin 4 sau 5 icoane facatoare de minuni..Tare imi doresc sa simti acestea Sophia..tare imi doresc...dar asta tine doar de tine. Stapana ne iubeste pe toti la fel.. Daca ai timp ( e lung dar merita) uite citeste acest documentar
http://www.scribd.com/doc/6201874/Ma...ui-Munte-Athos
despre Gradina Maicii Domnului. Poate asa vei intelege/simti ce e asa grozav acolo...
Reply With Quote