View Single Post
Vechi 20.01.2007, 14:36:40
ARHANGHELUL ARHANGHELUL is offline
Banned

Data înregistrării: 09.12.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de jeny
Citat:
În prealabil postat de ARHANGHELUL
Citat:
În prealabil postat de jeny
Citat:
În prealabil postat de ARHANGHELUL
Eu cred ca este un om care ancearca sa anvete oamenii adevarul si nu mai mult.
cine esti tu cel ce te numesti arhanghel??? cum poti spune asa ceva???preotul devine preot prin HAR si nimeni niciodata nici in lumea asta nici in lumea de dincolo nu ii poate lua acest HAR fa diferenta arhanghele cred ac ar fi bine sa cauti cartea Pr Cleopa CALAUZA IN ORTODOXIE acolo vei vedea insemnatatea preotului!!!! spunea un sfant parinte ca de am vedea preotul in slava sa adevarat ne vom arunca cu fata la pamant pentru ca nu vom putea rabda stralucirea lui........cum poti spune asa ceva??? ca este un om care incearca sa invete pe altii?? ce esti eretic?? sa-mi fie cu iertare...
Un om din societate poate deveni Preot ca oricare alt om numai ca trebuie sa urmeze o scoala.Cu ce este el diferit de tine sau de mine ca acel Har de care vorbesti tu nu prea se vede la multi Preoti chiar pot spune ca sant foarte putini.Iar acea stralucire de care spui nu prea o vad la Preoti pentru ca ia se reflecta in iubirea fata de semeni, si la Ei se vad doar ordinile bisericesti care se respecta ca in armata chiar daca cei de sus gresesc si ma refer la acea ordine de pe pamant.Tiaduci aminte ce spunea Domnul Nostru HRISTOS despre Preoti sa stii ca e posibil sa fie si astazi ca atunci.
Daca ai avea un prieten si ar deveni Preot crezi ca sar schimba relatia dintre voi(adica el ar fi stralucitor si tu nu)???????
Ma numesc Gabriel.
IERTARE GABRIEL dar vreau sa-ti povestesc ceva, am o nepotica care suferea de o boala tare urata, am fost cu ea la iasi la spital dar medicii mi-au spus ca nu prea au ce sa faca...deznadajduita am mers la m-rea Cetatuia nadajduind sa-l gasesc pe bunul si iubitul meu pr Teofan ( D-zeu sa-l odihneasca) sa il rog sa citeasca o rug sa faca el ceva pentru nepoata mea, dar parintele era grav bolnav ( fiind foarte batran) si nu am putut intra la el in chilie, facea perfuzii, plangand m-am intors in biserica la Icoana Maicii Domnului deodata a aprut un ierom beat D-zeu sa ma ierte dar asta e purul adevar, si vazandu-ma plangand m-a intrebat ce am atunci l-am rugat sa citeasca el macar o simpla rugaciune nepoatei mele, el parintele sarmanul s-a scuzat i-a fopst rusine ca era putin ametit dar a spus nu te voi lasa sa pleci iti voi citi si ne-a citit CREDE-MA FRATE GABRIEL CREDE-MA CA NEPOATA MEA S-A VINDECAT!!!!!!!!!!!!! de atunci am inteles cuvintele parintelui cleopa...ca HARUL NICIODATA NU SE VA AMESTECA CU FIREA OMULUI......le-am inteles mai bine ca niciodata pt ca le-am trait eu insusmi......iarta te rog frate gabriel dar asta m-a facut sa scriu ceea ce am scris in mes anterior...Doamne ajuta
Preotia a cam devenit o afacere buna in timpurile noastre,dar asta nu inseamna ca nu sant si Preoti cu Har dar acesti Preoti chiar daca nu sar fi facut Preoti si ar fi trait ca un om normal ar fi avut Har.
CUm este vazut de DUMNEZEU un om care este Preot si unul care nu este crezi ca ii vede diferit sau unul e mai presus decat altul (eu cred ca ii vede dupa fapte)???????
Eu chiar ii apreciez pe Preoti pentru ce fac dar nu trebuie sa uitam ca si noi putem primi Har de la DUMNEZEU.
Multi oameni au avut si au probleme cu alcoolul dar important este cum esti in interior.
Tu crezi ca toti Preotii sant asa ca acest preot care lai intalnit???????
Reply With Quote