draga cosmopolitan, daca este adevarata "povestea" ta de viata si daca iti iubesti sotul cum spui tu nu este o rezolvare sa te desparti de el mai ales ca aveti un copil(sper ca in crizele lui de nervi nu bate si copilul ca atunci se schimba situatia -ar fi foarte grav) ci trebuie sa intelegi de ce si cand se comporta el asa... poate gandeste ceva sau are vre-o sechela din copilarie -apropo asa a fost de la inceput sau dupa ce v-ati casatorit s-a manifestat asa?-
Si sotul meu se enerva repede si cand ne certam (eu cum dadeam mai tare din gura) nu stia cum sa reactioneze si lovea cu pumnii in pereti, in usi, se dadea cu capul de pereti ...asta pana sa aflu ca a trecut prin experiente grele pentru el in viata care l-au facut sa fie recalcitrant cu orisicine, indiferent ca eram eu (ca dupa crizele astea ii parea rau)...Asta se intampla acum 8 ani...Acum este o persoana total calma care nu reactioneaza la provocari dar sa-ti spun cum am rezolvat problema:...am discutat cu el mult pe tema asta ..am inteles ca atunci cand e nervos sa-l las in pace , cand ne certam sa aplanez situatia nu sa o incarc mai tare si cand ii trec nervii spun eu ce am de zis...si am fost mult pe la biserica (am platit sf.liturghii la fiecare 40 de zile si acatiste la fel pentru luminarea lui si intelegere in familie) si imi merge foarte bine...Acum este total schimbat si imi multumeste ca l-am inteles si il ajut in problemele lui de orice fel (desi am avut destule probleme chiar mari ca in orice familie)...Numai cu rabdare, incredere in Domnul si putere de lupta in viata reusesti sa treci peste probleme...Ca cea mai usoara cale este fuga de greutati dar vei fugi toata viata cand vei avea necazuri mari...Trebuie sa lupti mai intai de toate pentru fetita voastra si pentru voi.
Crezi ca daca vei fi cu cealalta persoana va fi totul roz si vei scapa de probleme? Te inseli - pleaca unele si vin altele mai mari- iti spun din ce am auzit la femei care au facut greseala de a renunta usor la viata lor.
|