Citat:
În prealabil postat de ory
Cred ca de-aia am adormit eu azi noapte tarziu, fiindca tu te gandeai de ce-mi permit a ma afla in treaba in randul "zambaretilor", eu, o nevrednica nemultumita...Si, probabil te gandeai intens, de vreme ce trecuse de "00 ; 00... "
....Cristi, tristetea nemasurata nu sta in lacrimile de pe obraz, ci mai degraba in lipsa acestora....In lacrimi, exista intotdeauna o compozitie absoluta intre tristete si bucurie, intre decadere si viata...simtirea vietii. In lipsa acestora exista o mutenie incremenita de atata haos de durere si neinteles, de resemnare si intriga.
|
Nevrednici și nemulțumiți într o oarecare măsură cam toți suntem. Important să nu ne copleșească gâmdurile aiurea și nemulțumirea să apară din te miri ce. Nu uita că vorba din popopor că "nemulțumitului i se ia darul", este tare adevărată. Apoi , ce te frământă, ce nemulțumire ai atât de mare , căci multe daruri ai primit și e păcat să le irosești, ci din potrivă , să le fructifici , să le -nmulțești, să te bucuri de ele. Legea materialistă a negării negației te cam coplește, deci mare grijă. Zâmbește dacă- L simți pe Dumnezeu ! Zâmbește când iar răsare soarele, e semn de un nou început, de o nouă zi ! Zâmbește când te uiți la pruncul tău ! Lasă încruntarea, tristețea și mai ales deznădejdia la oparte.
Persoana mea este mult prea puțin importantă sau gândul ( gândurile ) bune ce ți le-am trimis, din moment ce tu nu le-ai recepționat așa cum trebuie. Distanța să fie de vină ? Netul ăsta deformat ? Nu ști , dar ai mare grijă de tine și nu uita : Zâmbește și lasă încruntarea !