Subiect: AUTENTICITATE
View Single Post
  #6  
Vechi 20.01.2007, 16:56:10
Va_iubesc Va_iubesc is offline
Senior Member
 
Data înregistrării: 28.09.2006
Mesaje: 533
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56
Un alt element in desavirsirea credintei noastre este sa constientizam pacatul si sa-l inlaturam si spovedania facuta regulat la duhovnic si respectarea canoanelor date de acesta. Se pot spune mult mai multe, dar las si pe alti crestini sa-si expuna parerea.
Cristiboss, uite un exemplu de crestin care nu e autentic: TU. Ai citit bine, chiar tu. Nu e frumos sa spun fata de toata lumea, dar nefiind prin mesaj privat, pot sa spun ce ai afirmat tu pe un alt topic. Tu nu te spovedesti. Dar in schimb, pe topicul acesta, le spui celorlalti ca "spovedania regulata la duhovnic si respectarea canoanelor date" sunt esentiale pentru desavarsirea omului. Deci iata decalajul intre teorie si practica. Eu zic sa incepem sa vorbim din ce simtim, fiindca cu fatarnicii si cu cei care au ceva ipocrizie, Mantuitorul a fost foarte aspru. Ce zici? Faci un pas sa reduci decalajul dintre teorie si practica?

Nu te superi, nu? Mai ales ca nici eu nu sunt prea autentica, fiindca nu ar fi trebuit sa-ti fac mustrari de fata cu toata lumea...

Elena
Reply With Quote