Mi-as dori din toata inima ca intotdeauna crezul meu sa il pun practica 100%! E foarte greu si uneori imposibil pentru ca oile o mai iau si pe un drum gresit. Eu cred ca in fiecare dintre crestinii cu constiinta treaza exista aceasta lupta pentru autenticitate, fiecare dintre acestia se straduieste sa ajunga la o discrepanta cat mai mica intre ceea ce cred, spun si fac. Smerenia este intr-adevar usa in spatele careia se afla drumul spre autenticitate.
Ma gandesc ca orice vom cere de la Dumnezeu spre zidire sufleteasca ne va da fara indoiala. Sa ii cerem atunci smerenie si trezvie!
Slava Domnului ca nu ducem lipsa de crestini autentici care sa ne arate ca intr-adevar se poate trai crestineste! Acestia sunt mai putini decat falsii crestini, fara indoiala. Mi-as dori insa foarte mult ca macar cei care se straduiesc sa urmeze cu adevarat lui Hristos sa se adune laolalta, sa aiba o interactiune mai buna intre ei, sa se fraternizeze asa cum o cere Insusi Domnul. Suntem prea imprastiati si dezbinati!
|