View Single Post
Vechi 24.06.2009, 16:58:54
Anca-Miha
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de bmd Vezi mesajul
Geo cel care nu intelege esti tu. Tu ai gasit un rind scris undeva si consideri ca asta te scuteste sa mai gindesti! Nu-i asa prietene, daca vrei sa devii preot TREBUIE sa gindesti ca altfel nu ajungi nicaieri.
Eu personal accept traditiile bisericii asa cum sint ele, pe fata mea am invatat-o sa nu intre in altar DAR daca asi vedea o femeie in altar lucrul asta nu m-ar smintii si nici n-asi cere resfintirea bisericii!
Dumnezeul nostru este cel de poalele caruia se atingeau vamesii, desfrinatele, leprosii....toata lumea. EL nu s-a ferit de oameni, ba dimpotriva cind apostolii au incercat sa-l mai scape de copiii care probabil atrasi de El il "sufocau" din toate partile a spus : "lasati copiii sa vina la mine!" DE el s-a atins chiar o femeie cu scurgere!
Desigur obiceiurile bisericii crestine au la baza pe cele ale Vechiului Testament, dar cind tinem mortis sa facem un templu din biserica uitam de Iisus.
Bine, Marius, dar care dintre preoti este precum Iisus Hristos, incat sa poata accepta intrarea femeilor in altar si altele asemanatoare, fara sa se sminteasca sa sa ne sminteasca?!? Am impresia ca atunci cand ne comparam cu Mantuitorul, uitam ca a fost nu numai Om, dar si Dumnezeu totodata; si oricate am face noi, tot nu vom fi dumnezeu, ca sa ne ridicam la nivelul lui Iisus Hristos.
Se stie, ca toate aceste innoiri, ca intrarea femeilor in altar, intrarea femeilor in Sfantul Munte si altele nu sunt aducatoare de bine, caci omul inca nu s-a induhovnicit destul pentru a nu mai face rau. Chiar dimpotriva, aceste schimbari ar face brese pentru patrunderea celui rau si viclean.
Dealtfel innoirile care se asteapta a se face in BO si chiar si cea Catolica ( si acolo sunt glasuri care cer innoiri) sunt de provenienta protestanta; ei au facut tot felul de schimbari si acum se vede unde au ajuns... la apostazie.
Reply With Quote