View Single Post
Vechi 24.06.2009, 18:30:51
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit Evident ! ! !

Citat:
În prealabil postat de dorinastoica14 Vezi mesajul
Tu Cristi mai ai ispite sau ai fost iertat? Eu încă mai am,diavolul încă se mai interesează de mine și pentru ispite mulțumesc lui Dumnezeu!
Uite să-ți dau un exemplu:Ieri am fost la cumpărături (am de ceva timp o mare jenă financiară) drămuind fiecare bănuț mi-am făcut cumpărăturile de la un magazin mai mare.La casă când să-mi dea restul îmi dă mai mulți bani decât am avut în portofel înainte de a face cumpărăturile.Pe moment nu mi-am dat seama dar,când am numărat banii și am văzut am mers și am înapoiat ce nu era al meu.
Ajunsă acasă merg la magazinul din capătul străzii să mai cumpăr ce mai trebuia și mi se întâmplă același lucru.Mi se dă rest mai mult decât am avut eu bani.
Întrebarea mea este (căci în mod sigur a fost o ispită fiind post și la noi în casă se ține) a știut diavolul că eu nu am bani?
Te "atinge"exact la punctul slab. De data asta ai învins ! Dar. . ., există un Dar mare, va încerca pe alte căi . Eu personal, am ispite de nu le pot număra. La unele fac față la altele cad în cursă ca un bou nevinovat. Astea ne întăresc până la urmă , dragă Dorina.