Citat:
În prealabil postat de costel
Daca el da cu pumnul in masa si tu ii zambesti, nu stiu daca se va schimba. Probabil va prinde mai multa putere de a da cu pumnul.
Daca vei intoarce obrazul de fiecare data spre a fi palmuit, cel ce loveste nu cred ca-si va mai da seama de gestul pe care tu il faci. Cred ca el ajunge sa se creada indreptatit sa loveasca. Asa priveste omul fara Dumnezeu.
Si exemplificarile cu "daca" ar putea continua la nesfarsit.
Raspunsurile pot fi diverse: esti jignit, jigneste si tu, esti lovit, loveste si tu... Insa, nu aceasta e solutia.
Sa-ti spun ca e bine sa te rogi si vei fi ferita de rau si vei avea raspuns bun la orice situatie e un indemn pentru cel ce doreste sa fie bine placut lui Dumnezeu.
Acum tu alegi, a fi placut unora: ai injurat mai bine, ai lovit mai bine sau bine placut lui Dumnezeu rabdand toate. Stiu ne e mai la indemana omul care raspunde, dar cu acest om nu putem intra in Imparatia Cerurilor.
A fi placut unora inseamna a gasi o solutie pentru o situatie, a fi placut lui Dumnezeu inseamna a avea solutii pentru toate situatiile.
|
Îmi pare rău că nu e Florin Ionuț pe fir ! El spunea foarte direct și sincer, pe un alt topic, că dacă ar fi în situația ca cineva să se ia de soția lui prin parc , i-ar sparge dinții , și la rându-i mă întreba pe mine, că ce aș face eu în situația asta. Efectiv nu am știut să-i răspund, pentru că un răspuns ar fi fost poate o minciună, sau poate nu aș fi fost sincer. Deci frate Costel, ești în parc cu mama, sau sora , sau soția, și niște "specimene"cum spune giovana sau nu mai știu cum o cheamă, se reped la mama, sora sau soția ta, ce ai face ca un bun și adevărat creștin. Sincer ! ! !