Citat:
În prealabil postat de cristiboss56
Îmi pare rău că nu e Florin Ionuț pe fir ! El spunea foarte direct și sincer, pe un alt topic, că dacă ar fi în situația ca cineva să se ia de soția lui prin parc , i-ar sparge dinții , și la rându-i mă întreba pe mine, că ce aș face eu în situația asta. Efectiv nu am știut să-i răspund, pentru că un răspuns ar fi fost poate o minciună, sau poate nu aș fi fost sincer. Deci frate Costel, ești în parc cu mama, sau sora , sau soția, și niște "specimene"cum spune giovana sau nu mai știu cum o cheamă, se reped la mama, sora sau soția ta, ce ai face ca un bun și adevărat creștin. Sincer ! ! !
|
Cristi, in momentele descrise mai sus de tine Duhul Sfint imi duce mintea la Sf Ilie si cu cit calm le-a luat gitul la sute de Preoti a lui Baal, si cind te gindesti ca a facut-o cu rivna pentru Dumnezeu, si , Paradoxal, lui Dumnezeu in Iconomia Lui i-a placut acesta manevra, deoarece, se pare, dar nu mi-e inca clar de ce(inca mai sap), ca acei preoti au mai mult de cistigat fiind morti decit continuind in paginismul lor fiind vii.
Deci spargindu-i la dinti(in caz ca nu te sparg ei pe tine), se pare ca le faci un bine, ca doar o faci din dragoste, si in acelasi timp si comunitatii