View Single Post
Vechi 24.06.2009, 23:54:06
zoridezi zoridezi is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iosif Vezi mesajul
Ati avut vreodata bucuria unui zambet daruit care a facut minuni? Sau v-ati gandit vreodata ca un zambet daruit din suflet poate sa insenineze ziua sau chiar viata unei persoane de langa noi?
Odata cand am fost la biserica mi-a zambit un bebe mic care era in carucior... cred ca zambetul curat al unui copil nu se compara cu nimic in lume. Orice om mi-ar fi zambit ori as fi spus ca era numai de fatada, ori ca se simtea bine si ca n-avea vreo legatura cu mine. Dar zambetul inocent al unui copil e exemplul cel mai frumos de iubire. Cat de buna poate parea lumea in ochii unui copil si cat de schimonositi sufleteste sunt oamenii in realitate... tin minte cand eram mica, toata lumea imi zambea si credeam ca viata e minunata, totul imi parea ca un vis.
Acum cand am crescut, nu vad decat oameni schimonositi, falsi, egoisti, fie de durerile sau iluziile vietii... si cand ma gandesc ca odinioara si ei au fost niste copii care la randul lor erau intampinati cu zambete binevoitoare.

Va doresc un zambet trist pentru fiecare, poate ca odata 'nascuti' pe lumea cealalta zambetele vor prinde din nou culoare.
Reply With Quote