Citat:
În prealabil postat de Nevrednicul
Ai perfecta dreptate si stiu si eu asta. Insa daca tot traim vremurile din urma... nu strica putin interes din partea noastra. Bineinteles,sa nu exageram si sa facem obsesie din asta,indreptandu-ne spre ratacire.
Si ai dreptate si cu ceea ce ai afirmat mai sus,stiu ca asa am citit si eu. Adica dupa razboi va fi rau (e de asteptat sa fie asa) si ca sa iei o paine,sa poti trai etc. va fi nevoie sa iei semnul asupra ta. Adica si cei care nu vor vrea,pana la urma de nevoie vor ceda...
Oricum nu va mai fi mare lucru pt ca profetiile spun ca in acest razboi va pieri 2/3 din populatia lumii. Poate Romania va scapa,avand in vedere ca nu suntem o putere,probabil vom fi ocoliti de atacuri. Adica nu va prezenta nimeni nici cel mai mic interes de a irosi vreo bomba nucleara pe meleagurile noastre. Va dati seama ca armele atomice au niste tinte clare,anumite puncte strategice etc. In nici un caz nu le vor arunca la nimereala.
|
Gindesti in termeni de WW II, si esti indreptatit sa o faci neavind nici un alt reper. Daca Doamne fereste va fi ceva nuclear, nu va mai fi pe motive strategice ci de eliminare a populatiilor, bazat pe minciuna ca am fi PREA MULTI
SUPRAPOPULAREA = Cea ma gogonata minciuna
Pamintul bine administrat poate duce usor 20 de miliarde de suflete. Canada de ex, poate primi vre-o doua miliarde fara sa se simta prea mult. Are sute de mii de km patrati locuibili ca sa nu mai vorbim de Siberia si Mongolia care sunt aproape nepopulate