View Single Post
Vechi 20.01.2007, 21:36:11
ARHANGHELUL ARHANGHELUL is offline
Banned

Data înregistrării: 09.12.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56
Citat:
În prealabil postat de dmb
Intrebarea care se pune este : ce cauta un necrestin pe un forum crestin?
1. Vrea sa demonstreze ca crestinismul e fals si/sau alta credinta este buna?
2. Nu-i convins ca are dreptate in convingerile sale si cauta sa se indreptateasca cumva...ca el este cum este.
La prima varianta mi se pare absurd/schizofrenic ca cuiva sa-i treaca prin cap ca EL este cel care va "omorii crestinismul" desii nu are habar de el.
Daca este vorba de a doua nu pot intelege de ce nu intreaba simplu care-s indoielile lui, cum am ajuns noi sa nu le mai avem?
Deci Scorpius te rog refolmulaza-ti intrebarea (ce te doare omule?)sau renunta si trateaza-te!:)
Din pacate pe forum au patruns multi necrestini, cu tot felul de idei, teorii , supozitii unele mai aberante ca altele. Si eu m-am enervat de astfel de aspecte neplacute si neavenite, dar mi-am dat seama ca vorbesc la pereti. Sa-i lasam in pace sa-si faca numarul. Indiferenta este cea mai buna. Nu are rost dialogul pentru ca ajungem la monolog si ne enervam degeaba. DUMNEZEU SA-I IERTE SI PE EI !
Voi va numiti crestini???????
Ce inseamna crestin???????
Eu cred ca un om se poate numi crestin numai atunci cand poate sai accepte pe ceilalti indiferent de modul lor de afi si sai ajute in continuare chiar daca ei nu aprecieaza.
Reply With Quote