View Single Post
Vechi 25.06.2009, 10:24:38
amina amina is offline
Junior Member

Data înregistrării: 08.07.2008
Locație: olteana 50% - munteanca 50%
Religia: Ortodox
Implicit

o sa pot explica aceste lucruri atunci cand le voi intelege. acum doar percep ceva... care sper din tot sufletul sa fie spre binele meu. si da sunt niste fapte care s-au intamplat si care merita sa fie cunoscute. doar ca atunci cand spui aceste lucruri risti sa fi luat drept.. nebun cu capu. si atunci ma feresc sa intru in amanunte. mi s-au intamplat lucuri extraodrinare, inaltatoare, care mi-au intarit credinta in Dumnezeu. Stiu acum cu certitudine ca suntem iubiti si iertati. ca suntem protejati si indrumati. ca trebuie doar sa constientizam ca Il avem alaturi. Uneori e imposibil sa-ti dai seama ca tot ce te inconjoara este real. ca ceea ce ti se intampla este de fapt ireal. si atunci trebuie sa existe un echilibru intre real si ireal. mi s-a intamplat. undeva in subconstientul meu doream sa se intample asta. ca o confirmare a faptului ca suferinta prin care trec este sprijinita de divinitate. si realizez, pe zi ce trece ca asa e. LA fel de bine stiu ca nu toti primim sprijinul acesta si ca cei alesi trebuie sa spuna mai departe. Da. Dumnezeu exista! este alaturi de fiecare, prin ingerii sai. dar oare cati dintre noi constientizam asta cu adevarat? daca este cineva care poate sa-mi desluseasca problema pusa de mine anterior, acel insemn sau litera, atunci treburile vor fi foarte clare. cel putin dintr-un anumit punct.