Subiect: Pacatul mandriei
View Single Post
Vechi 25.06.2009, 12:06:08
sia's Avatar
sia sia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.11.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de [COLOR=purple
eduardd[/color];] Canonul, regula, invatatura dar mereu sa punem inaintea ei [COLOR=purple]IUBIREA[/COLOR]. ca fara ea, nu facem decat sa ne imbracam mandria in cuvintele altora. Si nu folosim nimanui astfel..nici macar noua..
Doamne ajuta-ne!
Drept este ce-ai spus ...[COLOR=black]Tot adevarul sta in [/COLOR][COLOR=purple]IUBIRE[/COLOR] si toata Iubirea sta-n [COLOR=purple]ADEVAR[/COLOR] . Fara IUBIRE nimic nu e.
Lipsa ei duce la multe ..si la mandrie... cred ca mandria o dobandim cumva prin nastere , suntem apoi educati s-o hranim si apoi noi o ,,crestem ,, la san ...si abia cand iubirea ne trage de suflet , constientizam pe cine am hranit atata timp ..off, ce-i mai rau ca unii nici nu-si dau seama cat sunt de mandri si cat ranesc .. totul este atat de subtil , de fragil ..atat de lesne se poate trece de la o stare la alta ..uneori nici nu-ti dai seama ca mergi pe alaturi si crezi ca esti pe drumul adevarat cu Iubirea de mana .
Doamne ,greu ne mai dam seama ca suntem insotiti de mandrie ...
Imi plac lucrurile mici ,delicate si in general in viata m-am identificat cu ,, fata mosneagului ,, am ales mereu cufarul cel mic
si saracacios .(balaurul se poate ascunde si -n cufarul cel mai mic !!! )...Dar am trait asta cu un soi de mandrie , zicand eu ..inofensiva , judecand pe altul care se repezea la cufarul cel mare ....Mare gresala ! M-am trezit foaaarte tarziu . Sunt in plin tratament.. .si sper ,ca voi reusi sa ma vindec ..
Doamne ajuta-ne !