View Single Post
Vechi 25.06.2009, 14:27:54
zoridezi zoridezi is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2009
Smile

Citat:
În prealabil postat de windorin Vezi mesajul
A nu ma interesa cine stie ce [COLOR=darkred]oameni debili arabi sau chinezi[/COLOR], care se cred dumnezeu, nu mi se pare "a tine capul in nisip". Pur si simplu mi se pare mai important ceea ce zic Parintii si Hristos decat ce fac unii fara frica de Dumnezeu, iar eu, care abia am timp sa citesc un cuvant de folos, ori o pagina a Scripturii, nu voi arunca timp pe oameni inselati, budisti si alte oratanii. Si ei sunt in grija lui Dumnezeu, sa le ajute. Este o randuiala personala. Doar intrebam, nu impuneam nimic.

[COLOR=darkred]Nu sunt alergic fata de realitate.[/COLOR] Din pacate o vad prea bine (sau cat de cat bine), motiv pentru care nu de putine ori ma apropii de deznadejde, vazand ura, rautatea si lacomia oamenilor, cat si impietrirea mea. Imi cer iertare daca am mahnit cu parerile mele, dar au fost de folos, spre a putea vedea fiecare dragostea lui fata de ceilalti.

Daca [COLOR=darkred]stau pe forum[/COLOR] nu filosofez despre lucruri religioase, ci caut sa aflu sau sa ma odihnesc in minunata randuiala a unora dintre cei de pe aici. In a intelege mai bine gandirea celor ce cauta Adevarul, a celor ce L'au gasit si au ajuns iubire intrupata, cat si a celor care se simt singuri, etc. Sunt multe lucruri ce ma folosesc pe aici. Si bucurie am si atunci cand mangai pe un altul de aici.

Iertare. Vad altfel lucrurile cele despre Sfarsitul Lumii.

[COLOR=darkred]Nu ma intereseaza nici macar cat un singur gand vremea/semnele si tot ce tine de Sfarsitul Lumii.[/COLOR] Imi e teribil de teama ca orice fac nu reusesc sa imi misc inima dintr'o impietrire ce ma sperie. Ma chinui sa lucrez in mine si ma simt prea slab sa fac ceea ce imi doresc. Nu ma judecati. Sunt prea obosit de mine insuni spre a mai avea puterea de "a vedea" cele ale Sfarsitului.

Va recomand un filmulet de 10 minute, cu un parinte minunat. Va va folosi mult.
[COLOR=black]Parintele Arsenie Muscalu[/COLOR] - [COLOR=darkred]Dreapta raportare la Sfarsitul Lumii[/COLOR]
Da, are dreptate Parintele Arsenie, mi-a placut clipul. Intr-adevar nu e bine sa ne preocupe treburile astea, pentru ca putem pierde esentialul adancindu-ne prea mult in ele... si eu sunt constienta ca nu intotdeauna orice stire face bine, cum sunt stirile de la tv, sau orice fel de stire care nu are legatura cu mantuirea. De asta m-am suparat un pic, pentru ca stiu ca multi prefera stirile uzuale (nu fac referire la cineva de aici), ori despre vreme, ori ce mai face cutare si cutare, iar cand e vorba de stiri mai serioase, care de obicei nu apar la tv, nimeni nu le ia in seama, sau daca apar, toti le iau in ras si spun ca e exagerare, ca preotii sunt nebuni etc (cum s-a intamplat cu pasapoartele cu cip).
Multi nu cred ca lucrurile au ajuns la apogeu, si din cauza asta multi dormiteaza: "ei draga ce treaba avem noi", "nu vezi ca popii aia n-au un pic de carte, cine-i mai baga in seama" etc.
Aici ma refer la oamenii care nu si-au tras un semnal de alarma, pentru ca si un semnal de alarma te mai trezeste, iti dai seama ca 'nebunii' aia de acum 2000 de ani totusi au avut dreptate si astfel iti grabesti mantuirea.
Deci daca nimeni nu vorbeste de lucrurile astea, oricum or sa se intample, si atunci sa nu fie prea tarziu...

In rest ai dreptate, ti-am spus ca apreciez gandirea ta, sa nu crezi ca am ceva cu tine. Imi cer si eu iertare ca am suparat cu postarile mele, promit ca nu o sa se mai intample.
Reply With Quote