Citat:
În prealabil postat de giovaninnaa
Dragii mei, as vrea sa va intreb ceva. Eu lucrez cu publicul. Cu foooartee mult public. Ma ingrozeste ce vad. Ma ingrozeste ce vad si pe strada, si in trafic. Ma ingrozeste sa vad ca majoritatea celor din jurul meu nu mai sunt oameni, nu sunt nici animale, daca i-as numi animale as jigni necuvantatoarele.
Si vin si va intreb: cum sa-i iubim? cum sa reusim sa iubim astfel de specimene? cum sa-i iubim pe cei care injura, care se bat, care sunt extrem de nesimtiti, pe cei care sunt violenti, nespus de rai, care nu au nici un dram de bun simt.....
E mult prea plina lumea de astfel de indivizi... eu am de-a face cu ei mereu... sunt ingrozita. mi-e si frica uneori.
Cum sa ne purtam cu astfel de indivizi? ce na facem, dragii mei?
|
Am inteles perfect mesajul tau : Tu esti curata ? tu nu ai ridicat niciodata tonul la apropiatii tai ? Tu nu ai invidiat pe nimeni ? Tu nu ai gandit rau deespre cineva? nu ai vorbit de rau pe nimeni( chiar si acum , prin remarcile tale -ai vorbit de rau si gandesti rau- URASTE PACATUL si IUBESTE-L PE PACATOS) Daca tu , le vorbesti calm daca tu incerci sa le intelegi durerea , ai sa simti dragoste chiar si pentru cel CRIMINAL.Eu cred ca ORBIREA SUFLETULUI ne-a adus aici.Toti noi suntem pacatosi, stii ce trebuie sa facem ? In primul rand sa ne cautam pe noi de pacate, sa ne cerem iertare la Toti cei de langa noi, sa ne iertam noi pe noi ca apoi sa ne IERTE DUMNEZEU, vei vedea ca atunci cand simti chemarea lui Dumnezeu , vei privi pe acesti "infractori" sau oameni Rai cum spunem noi..ii vei vedea altfel . Dumnezeu a spus , primeste-l in casa ta pe cel ratacit, ca atunci ma vei primi pe MIne ..cei rataciti suntem toti noi care pacatuim cu vorba cu gandul cu fapta ..nu suntem niciunul din noi fara de pacat, Ce trebuie facut? SA NE INTOARCEM SUFLETUL CATRE DUMNEZEU