Subiect: 666 din nou
View Single Post
Vechi 25.06.2009, 21:56:42
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul

Daca nu mai poti vinde si nu mai poti cumpara fara documente electronice, pe plan material esti terminat. Daca accepti aceste documente, esti terminat pe plan duhovnicesc, caci te plesnesc peste obraz cuvintele Apocalipsei, cap. XIII-XVI. ?
Daca asta consideri tu ca ne termina niste carduri de bancomat, eu sunt mai mult decit linistit.
In filmul "Du-te si VEZI" care este bazat pe declaratiile martorilor ocular un tinar care se intoarce acasa in satul lui ii gaseste toata familia si pe vecini executati si pusi gramada unii peste altii in spatele casei. Sute de sate in Bielorusia au primit acelasi "tratament" in timpul razboiului sfint al rusilor cu FIARA

Ma gindesc ca daca dupa asa ceva nu a venit sfirsitul, parerea mea este ca fiara o sa reprezinte ceva mai mult decit toate aceste atrocitati puse cap la cap, nu credeti?

Daca Fiara care reteza miinile cu satirul mucenicilor crestini aliniati sa fie ciopirtiti de vii nu a pus capat lumii, asa cum am vazut pe o fresca in biserica La Rotonda din Roma, ma ingrozesc sa ma gindesc cu cit mai fioroasa va fi fiara de care se vorbeste si care noi o consideram un document de identitate care ne va lua mintile si mintuirea( imi vine sa rid)

Nimeni de aici nu a trecut prin tortura fizica cu violuri si executii in masa si ce reprezinta acestea dar ne speriem de cit de terminati vom fi pe plan duhovnicesc daca vom accepta un buletin cu cip. Este chiar foarte amuzant
Reply With Quote