Unui bărbat din București cu tumora la cap
Unui bărbat din București de 46 de ani, i-au venit în ianuarie surorile disperate cu mașina, plângând pentru că fuseseră prin București pe la Sfântul Nectarie, pe la Sfântul Ilie Lăcătușul, să le asculte Sfinții rugăciunea și să-l vindece pe fratele lor care era internat în spital, operat pe creier și care se afla în comă din cauza unei tumori foarte mari, nemaiprimind nicio șansă de supraviețuire din partea medicilor. Și, mergând la Radu Vodă și aflând de la o femeie că sunt Sfinți mari care fac minuni la Aiud, au venit spre seară și plângeau cu amar din fața casei și până la osuar, și acolo, în fața icoanei Maicii Domnului și a Sfintelor Moaște. Le-am dat untdelemn și le-am spus să-l dea pe cap în semnul Sfintei Cruci. Când au ajuns la București așa au și făcut. Și după ce l-au dat cu untdelemn, medicii s-au răzgândit și l-au băgat din nou în operație. L-au operat și minune dumnezeiască! După trei zile de la operație a fost în picioare, fără pierderi de memorie, fără amețeli, fără nicio reacție adversă la problema pe care a avut-o la cap. Iar în Săptămâna Patimilor, în Joia Mare, au venit împreună la Aiud și plângeau toți de bucurie. Bărbatul a fost cel care a condus mașina de la București până la Aiud, ca să aducă mulțumire Sfinților pentru această minune care s-a făcut cu el. I-am și văzut operația. Un sfert din cap era tăiat în zona frunții. Și era și el oarecum șocat de locul Aiudului, pentru că nu se aștepta să vadă mănăstirea în forma în care este ea, adică pe Râpa robilor. Intrând în osuar, a rămas oarecum mut față de ce a văzut acolo – icoana Maicii Domnului și Sfintele Moaște. Mama lui spunea întruna de mulțimea lacrimilor vărsate pentru copilul său că i-au secat și lacrimile și mulțumea Maicii Domnului și acestor Sfinți că i l-a vindecat. Ți se sfâșia inima când te uitai la ei. Ei sunt o mărturie mare de credință a unei întregi familii care s-au rugat pentru un fratele de-a lor ca Dumnezeu să-l vindece.
|