O femeie din Târgu Jiu cu mai multe probleme de sanatate
O femeie din Târgu Jiu a venit cu taxi-ul, mașină plătită de unul dintre băieții ei, cu boli foarte multe în organism, printre care un diabet foarte ridicat, o infecție foarte mare la picior, o gangrenă deschisă, care în timp, în loc să se cicatrizeze, s-a făcut și mai mare din cauza diabetului, și avea dureri foarte mari care nu o lăsau să doarmă noaptea. A spus că de luni de zile nu mai dormise. Era disperată. A mers pe la toate mănăstirile din zona Târgu Jiului, a fost la slujbele Sfântului Maslu foarte des, atât la mănăstire cât și acasă, era spovedită și împărtășită. Și tot așa, ca în cazul celălalt, un părinte din Sfântul Munte i-a spus că la Aiud sunt Sfinți care fac minuni foarte mari și să meargă acolo neapărat pentru că va primi ajutor de la Dumnezeu. A venit la Aiud plângând cu disperare de durerile și de necazurile ei. I-am dat un litru de untdelemn din candela Maicii Domnului de la Sfinți și i-am spus să se dea în semnul Sfintei Cruci pe rană de 40 de ori. Asta a și făcut și la mai puțin de o săptămână m-a sunat și mi-a spus cu lacrimi în ochi că i-au încetat durerile. Nu o mai durea deloc, asta în condițiile în care lua medicamente de la cele naturiste și până la celelalte, fără niciun rezultat. Și în mai puțin de două săptămâni mi-a spus că a început să i se cicatrizeze rana.
|