Citat:
În prealabil postat de sophia
Andreicozia - nu n-am fost sa vad asa spectacol. Chiar asa este? Pai inseamna ca este ce spun eu - un mit in jurul preotilor (ca sunt perfecti si supraoameni si sfinti) si fetele nu gandesc.
Pe mine asta cu cazierul nu ma intereseaza asa tare, desi tu ai dreptate. Dar cred ca ii controleaza cumva.
Pe mine ma interesa mai mult sa fie cunoscut/prezentat preotul unei parohii, ca stie lumea despre ei. Sa poti sa intelegi de ce are anumite atitudini si probleme (care pot fi in legatura cu trecutul sau, cu traume sufletesti), sau pentru cei din diaspora cum au fost trimisi acolo, daca au mai avut parohie etc. Nu pentru barfa, ci ca sa cunosti si sa intelegi omul mai bine, omul caruia ii destainuiesti pana la urma sufletul, la spovedanie.
La unii, mai cunoscuti exista prezentare chiar pe internet.
|
Niciodată Sofia nu o să cunoști un om cu adevărat. Singurul care ne cunoaste cu adevărat este Dumnezeu. De la fața Lui nimeni nu se poate ascunde . El ne cunoaște și cel mai ascuns gând, apoi cei ce-l trimit pe acel preot spre păstorire, caută să-i construiască o imagine cât mai bună. Cam toate în astă lume sunt relative, atât de relative. . .