View Single Post
Vechi 26.06.2009, 13:05:06
eudelasibiu
Guest

Implicit e usor sa vorbesti cand esti in necunostinta de cauza

Citat:
Īn prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
Incredibil! Nu mai am cuvinte... De 10 ani se tot intampla asta acolo?! Si cati ani inainte de a ajunge eu acolo intamplator! Nici eu nu pot sa cred ca in BOR nu se stie de bisericile astea care nu sunt in ordine cu credinta ortodoxa. Si sa nu se ia nici o masura?? Pai cum vine asta?! Vindem sufletele oamenilor satanei cu buna stiinta??

In linkul postat mai sus vad la sfarsit ca este data o lista cu asemenea exemple tolerate de autoritatile bisericesti:

[SIZE=2]"pr. Vrãjitoru de la Liteni, pr. Ioan de la Posaga, pr. Buzgariu de la Meziad, pr. Balint de la Rieni, pr. Pintea din Oradea, pr. Pintea Dan Gheorghe din Cornesti (Cluj) pr. Doru Cristoiu din Timisoara, pr. Horga din Sublac, pr. Gherman din Romanasi, si multi altii[/SIZE]"

Oare cati altii? Si pentru cat timp?!!! Ma intreb unde e acel Doru Cristoiu din Timisoara, sa-i fac o vizita Duminica pentru o programare sa deschidem cartea impreuna.
Nu credeti ca ar trebui sa cunoasteti acei OAMENI, cum traiesc si ce fac ei inainte de a emite opinii in necunostinta de cauza? Presupunand ca sunteti crestini ortodocsi, cum ramane cu judecarea aproapelui? Daca acel Pimen Tepes ( nici macar nu are curajul sa semneze cu numele sau) are ceva impotriva acestor oameni, de ce va lasati prinsi in capcana si nu va informati? Ar fi de bun simt sa va interesati din mai multe surse despre viata si activitatea acestor preoti, eventual sa mergeti sa vedeti cu ochii vostri si dupa aceea sa va lansati in discutii elucubrante despre subiect. Fiind preoti, este normal ca acestia TREBUIE sa deschida Evanghelia, deoarece cu Ea inchisa nu ar putea citi!!! Si dupa cum , probabil , stiti, la orice taina sau ierurgie se citeste din Sfanta Evanghelie, deci, o deschid de foarte multe ori! Folositi-va mintea si nu va mai lasati atrasi in discutii care , din start, aluneca pe un fagas prost.....
Reply With Quote