View Single Post
Vechi 26.06.2009, 13:14:57
C0rneliu C0rneliu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.04.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ai2 Vezi mesajul
Poti sa-mi spui ce e ireductibil la ochi? Pe bune, am citit atatea carti care aduc dovezi despre evolutia ochiului si inca mai apar unii carora nu le vine sa creada ca evolutia functioneaza si emit astfel de adevaruri absolute fara nicio dovada. Nu poti sa-ti imaginezi cum a evoluat ochiul si dai un verdict clar: exista D-zeu! Totusi sunt multi cei care au explicat si, mai ales, au adus dovezi legate de evolutia ochiului.

Evolutionismul a ajuns sa fie majoritar, la inceput Darwin fiind atacat de majoritatea oamenilor de stiinta. Ideea de evolutie s-a impus prin dovezi nu prin numarul adeptilor. e o mare diferenta.

Ce ma aduce pe acest forum? Aberatiile debitate de unii la adresa stiintei pur si simplu nu ma lasa neutru. Asa cum pe forumurile de atei apar credinciosi ca sa-si apere credinta, asa am venit si noi sa mai stergem din imaginea deformata pe care o creati stiintei.
Nimeni nu deformeaza stiinta... Creationismul este sustinut foarte bine si de stiinta. Personal, nu sunt impotriva stiintei.
Ochiul este un sistem a carui functionare corecta este sustinuta de fiecare componenta in parte. Daca oricare alta componenta ar lipsi, ochiul nu ar functiona! In plus, exista legatura dintre intre ochi si creier data de nervul optic, legatura care nu s-ar fi putut forma in timp din nimic. Pe langa aceasta, s-au descoperit structuri pentru vaz la unele organisme din preistorie - trilobitii, mai complicate decat cele din prezent, lucru care contrazice primitivismul primordial al unor asemenea structuri.