View Single Post
Vechi 26.06.2009, 14:14:17
MadalinaM MadalinaM is offline
Member

Data înregistrării: 29.11.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
Anticonceptionalele impiedica actul conceptiei. Copilul despre care vorbesti nu exista in acea faza, conceptia nu s-a produs, deci nu este nici un copil ucis in acea faza.

Problema este ca metodele pilulelor zilnice, prezervativul si celelalte impiedica in mod voit mecanismul natural al conceptiei in scopul placerii si asta nu poate fi voia Lui Dumnezeu. De asta e pacat sa iei anticonceptionale, nu pentru ca trimiti suflete inexistente in Iad...

Fiecare face dupa constiinta lui si dupa sfatul duhovnicului. Oricum, sa nu uitam: pentru orice placere pacatoasa va urma suferinta si durerea, aici sau in vesnicie.
Eu stiu ca fecundatia se produce cu sau fara anticonceptionale, iar ele nu fac decat sa elimine embrionul. Exista mai multe tipuri de pilule de acest fel, cu diverse denumiri si actiuni, insa ideea este ca fecundatia are loc. De asta zicea ca el este eliminat, bazandu-ma pe ceea ce am citit dar si pe ce spunea parintele Cleopa cum ca acum se fac crime si in biserica, prin aceasta eliminare a fatului fara ca mama sa stie. Imi cer iertare daca am gresit, insa eu asa am citit. In rest sunt de acord cu tine. :)
Reply With Quote