View Single Post
Vechi 27.06.2009, 15:52:55
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Trandafir_Alb Vezi mesajul
Ma scuzati, dar acu'...chiar asa am ajuns ? Sa comentam ceea ce nu ne place intr-o BISERICA?? Chiar asa critici suntem? Biserica e o bucatica de Rai, nu ai ce sa comentezi cand intri in ea...

Fiecare Biserica cu randuielile ei....Observ ca pe cei mai multi de aici ii deranjeaza comportamentul celor care participa la Sfintele Slujbe, pai, pe cine deranjeaza ca tanti X vorbeste cu tanti Y despre vreme sa se mute in alt loc, daca da si acolo de alte 2 persoane care vorbesc sa le bata cu politete pe umar si sa le spuna: "ma scuzati, Dumnezeu tocmai ne vorbeste, nu va intereseaza ce are de spus?!". Doar nu va asteptati ca oamenii dintr-o Biserica sa fie la fel de ascultatori ca si Ingerii care participa la Sfanta Liturghie..eeeee!
Sunt lucruri care deranjeaza, clar, dar daca se poate, eliminati-le, daca nu, NU LE BAGATI IN SEAMA. Sa nu-mi spuna cineva ca nu se poate asa ceva ca nu-l cred.

Nu doresc sa jignesc, dar cand vad ca atata nemultumire (aia nu-mi place, ailalta iar nu-mi place, de asta ce sa mai zic? nu-mi place deloc) nu ma pot abtine sa fac cate-o observatie.
Roxana dragă mare dreptate ai ! Nemulțumire pe linie, în toate, nu numai în Biserică. Suntem nemulțumiți de administratori , indiferent că-i de bloc sau de site, suntem nemulțumiți de șefi, de salariu, suntem nemulțumiți de Președinte, de Patriarh, de Biserică , de toți și de toate. Suntem niște răzvrătiți și nemulțumiți continuu. Mulți sunt sigur , dar nu o spun deschis, sunt nemulțumiți de însăși Dumnezeu, de Viață în general. Așa că nemulțumirile din bisericuțele noastre , sunt simple comentarii , o cleveteală obișnuită de zi cu zi.