View Single Post
Vechi 21.01.2007, 13:54:19
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Religia: Ortodox
Implicit

Dansan,sa stii ca am citit postarea ta,si-am citit cu atentie fiecare postare imparte,atata timp cat eu am deschis topicul si am facut-o cu un interes deosebit pentru situatia descrisa.Anca spunea ca nu este o solutie "aruncarea pisicii in bratele altuia" si asa este,dar analizand mai bine problema,cel putin momentan,pentru demararea demersurilor in vederea desfiintarii acestor antene cred ca tine totusi de o chestiune de timp.Pe palier cu mine mai locuieste o singura familie,la polul opus,cum s-ar spune,si am observat ca exact deasupra apartamentului acesteia este amplasata o antena,ceea ce ma mira este faptul ca,capul familiei este un patron foarte influient din oras,patronul unei mare si vechi firme de publicitate,nu inteleg de ce acesta nu a protestat,sau nu s-a opus?!Si mai stiu ca si acesta are diverse societati care se ocupa cu telefonia mobila.Dar a nu se intelege ca este chiar firma lui cea care a amplasat antena,fiindca nu este asa,el este doar un dealer,si chiar daca era asa,nu cred ca-si amplasa singur un camp de radiatii atat de nocive in jurul casei.
Acum nu stiu nici daca in tot blocul se aud si se simt interferente ale radiatiilor acestor antene,cu aparaturile personale ale locatarilor,sau la mine este intensitatea cea mai mare?Curios,m-am uitat de pe balcon la acoperisurile blocurilor din oras si sunt foarte multe cu astfel de antene.Toata lumea este "proasta"sau neinformata?Cum de se reuseste manipularea in masa a cetatenilor cu astfel de lucruri care nu fac decat sa ne afecteze viata in mod negativ?E dureros,si chiar daca am intrat in Europa,constat cat de inapoiati suntem,si cat de lipsita de etica este atitudinea marilor companii,dar mai ales sustinerea aceasta de catre guvern,fiindca ar trebui sa existe o lege care sa oblige,efectiv la protejarea cetatenilor in acest sens,asa cum se pretinde ca se face cu poluarea de catre autoturismelor.Ar trebui ca in acest sens lucrurile sa fie clar delimitate,asa cum a specificat Elena ca se-ntampla in alte tari.Personal cred ca am sa lupt cu morile de vant.
"Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!"
Reply With Quote