View Single Post
Vechi 28.06.2009, 12:21:47
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Stefan1 Vezi mesajul
Heaven, te rog citeste cu atentie ce am scris, ca nu a fost cu rea intentie :-)
Am zis ca unele Euri sunt bune si ca altele sunt rele. A spune ca sunt toate rele este ca si cum am spune ca toti oamenii sunt rai doar pentru ca unii sunt intr-adevar rai - nu e corect pentru nimeni si nici sanatos sa generalizam.
In ceea ce priveste UE, nu zic ca nu sunt oameni cu interese proprii si acolo, dar am credinta ca nu sunt toti iresponsabili si ca mai sunt pe lumea asta oameni preocupati de binele altora - asa cum sunt sigur ca esti si tu, cum te asigur ca sunt si eu si cum sunt si alti oameni minunati pe care i-am intalnit.
Intr-adevar, multi oameni sunt tot mai obezi - dar asta e o cauza a cantitatii mari de grasimi, zaharuri si prajeli, a unei lipse aproape totale de miscare si a unui stil de viata care favorizeaza aparitia cancerului. Este vorba de un complex de factori.
Nu spun ca musai ai scris cu rea intentie,doar ca prezinti o poveste prea ingenua si roz,fata de realitatea sumbra care existaopulatia globului este din ce in ce mai intoxicata cu chimicale,dintre care multe sunt cancerigene,pe cand hrana naturala este aproape de disparitie.Pentru mine acesta este un semnal de alarma serios.
Iar referitor la autorizatii,legislatii....sa nu uitam ca oricine cunoaste nocivitatea bauturii Coca-Cola si a mancarurilor gen fast food,ai vazut ca le-a interzis cineva pana acum?
Suntem imbolnaviti si legumizati printr-un proces lent si gustos.
Felul in care tu prezinti lucrurile este cam asa:ei,mai bagati si ceva chimicale in voi,ca nu sunt toate chiar atat de nocive si chiar nu pot fi de acord.
Din punctul meu de vedere,atat cat mai putem,ar trebui sa ne straduim sa ne hranim cat mai natural.Urmasii nostri nu stiu daca vor mai detine acest privilegiu.
Reply With Quote