Scuze pt dublaj...oricum ma refer la faptul ca tot ce face el "bine" il face cu tamtam ca sa vada poporul care a ramas doar cu credinta in Dumnezeu (ca demnitatea,respectul si adevarul s-au dus)ca le va fi si lor bine intr-o zi...si profita de acest lucru sa-i amageasca pe oameni pana il voteaza si apoi isi va arata adevarata fata(nu cumva proroci mincinosi se refera si la oameni care se dau adevarati crestini cu scopuri ascunse care vor duce lumea spre pierzanie?)caci nu numai oamenii fara case trebuiesc ajutati dar si cei ce au pareri contrare trebuiesc respectati(nu injurati ca la usa cortului-"CA EU SUNT GIGI BECALI BAAAA!!!!"). Si nu vi se pare suspect ca isi numeste subalternii "Generalii mei"?..nu stiu dar suna a tiranie sau a ceva dubios...Vom ajunge ca in Italia sa ne conduca un mafiot, caci sincer asa a facut banii Dl Becali- prin afaceri necurate ...ca doar asa se pot face bani multi in Romania...
Oricum cineva a spus odata "Avem presedintele pe care il meritam" daca votam minciuna asta o sa avem...(Exemplu Dl. Base)
Inchei aici cu presedintii ca sunt pe alt subiect dar intr-un fel are legatura cu influenta Tv.
Deschide-ti ochii, Domnul te asteapta
|