Subiect: ura
View Single Post
Vechi 28.06.2009, 21:08:45
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anna Vezi mesajul
Faptul ca eu sunt o fiinta minunata nu anuleaza faptul ca si ea este...Nu mi-e frica ca a iubit-o mai mult. Stiu sigur ca ma iubeste pe mine mai mult, pentru ca el cu mine vrea sa se casatoreasca, cu ea nu voia.
Dar nu stiu ce am, v-am zis ca-s confuza...
Ești Ana o fință minunată, toți suntem niște fințe minunate, pentru că așa am fost plămădiți , creați. Totul e să ne redescoperim și mult mai important să nu deznădăjduim. Astăzi fugind pe la 12 de la Sf. Liturghie de la Bis. Mercurie, m-am dus la Mănăstirea Cernica și acolo un călugăr chiar îmi spunea că suntem un întreg univers înlăuntrul nostru. Când te uiți la un om, vezi doar un simplu om, dar "dacă ai ști ce este înlăuntrul lui , în sufletul lui ", spunea el, e minunat, incredibil. Ana, te rog să mă crezi că toți suntem minunați ! Duhurile răului , ne orbesc , ne rătăcesc , nemaidându-ne seama de adevărata realitate, trăim efectiv în altă lume în mintea noastră slăbită și hăituită de păcate. Multă, multă nădejde și multă, multă rugăciune. El ne vrea lângă El , dar și noi trebuie să vrem cu adevărat aceasta !