View Single Post
Vechi 28.06.2009, 23:26:07
ai2 ai2 is offline
Banned

Data înregistrării: 24.10.2008
Locație: Micul Paris medieval
Implicit

Citat:
În prealabil postat de C0rneliu Vezi mesajul
Deci esti un aparator al stiintei si atat.
Aici pe forum da.
Citat:
Ce face stiinta pentru tine ca tu sa fii un aparator al ei?
Pt mine in general face acelasi lucru ca si pt toti ceilalti: ma apara sau ma vindeca de boli, imi usureaza sarcinile zilnice (de la un simplu bec la calculator toate-s stiinta) si alte chestii de genul asta.
In particular, asta fac, asta-mi place si din asta traiesc.
Citat:
Te face stiinta implinit?
Ma face sa inteleg lumea mult mai bine decat inainte.
Citat:
Te face fericit?
Tinand cont ca imi aduce satisfactii, da, ma face fericit. Si mai ales mi-e mai bine cand folosesc stiinta in locul superstitiilor.
Citat:
Sau pur si simplu crezi ca pe aici se denatureaza adevarul despre ea?
Aici chiar se denatureaza stiinta dupa care se spune ca e falsa. Chiar nu vezi nimic in neregula cu chestia asta? Daca voi spuneti ca sunteti in cautarea adevarului absolut dar, constient sau nu, deformati afirmatiile stiintifice probate, ce fel de adevar mai cautati/predicati? Stiinta inca nu a dat raspunsuri definitive la multe intrebari. Unele intrebari nici n-ar fi existat fara stiinta. Dar sa spui ca e falsa doar pentru ca nu concorda cu credinta personala, e ceva in neregula.

Uita-te la cat de perfide sunt denaturarile din "documentarul" pe care l-am comentat la topicul "Crezi in evolutie?" si ai sa intelegi de ce am problema asta cu terfelirea stiintei. Acolo mi-am dat cu parerea la cald in sensul ca am raspuns rapid ce mi-a venit in minte. Probabil exista si alte argumente contra celor spuse in acea parte a documentarului dar eu nu sunt un expert in biologie. Asa descoperiti adevarul? Eu am ceva mai mult respect fata de propria persoana si nu ma mint singur. Valabil si pt ceilalti.
Reply With Quote