Subiect: din Sf.Parinti
View Single Post
Vechi 21.01.2007, 21:24:02
ancah
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de ARHANGHELUL
Citat:
Īn prealabil postat de MARIUS_DANIEL
Da,multumesc.Am vazut eu multi "ortodocsi" ca tine...chiar si pe forum,eu am incercat sa explic,dar asta e...dupa cum scrie si in Biblie,au ochi si nu vad,au urechi si nu aud.Unii nu mai vor sa fie salvati...:(

Eu nu mai am nimic de zis in acest topic.
Cum nu stii ce sa raspunzi scrii lucruri pe care nu le poti intelege si gata am fugit ca nam ce sa discut cu astia care......
Un Ortodox adevarat este un om iubitor si intelegator cu cei nestiutori dar in primul rand el este informat si nu numai di cartile Sf. Parinti si apreciaza intelepciunea care poate veni de la orice om (chiar daca nu e Ortodox).
Tine minte Adevarul este Adevar oriunde sar spune sau din orice gura ar fi spus.
Imi pare rau ca trebuie sa te contrazic, ARHANGHELULE. Foarte usor putem fi smintiti de adevarurile altora, incat este mai sigur sa ne limitam la cele spuse de Biserica Ortodoxa, sau citite in cartile agreate de Biserica Ortodoxa. Vremurile sunt tulburi si la orice colt de strada mai apare cate un prooroc mincinos, ca sa nu pomenim de Antihrist, ai carui inaintasi se inmultesc ca lacustele. Pe care dintre ei sa-i credem? Cel mai sigur e sa ne pastram in limitele invataturii crestine, care e un univers in sine. Cine incepe sa se adape de la acest izvor de intelepciune, nu se mai satura de el si vrea sa stie tot mai mult.
Reply With Quote