View Single Post
Vechi 29.06.2009, 13:41:16
topcat
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de anita Vezi mesajul
Top Cat ,credinta nu se reduce la minunile sfintilor .
Minunile facute noua ,credinciosilor sunt o dovada a nemarginitei iubiri a Creatorului pentru noi.Deci numai recunostinta si iubire din partea noastra trebuie.
In viata noastra intervin multe minuni ,nu atat de evidente ca cele de prin carti dar de care aud la tot pasul de la dreptcredinciosi.Si eu am parte de minuni ,de ajutor .
De ce oare lucrurile bune ce ni se intimpla in viata sint datorate bunatatii lui Dzeu iar cele rele nu?
De ce lucrurile bune trebuie sa fie minuni? De ce nu ar trebui sa fie normal?
Citat:
Tu refuzi sa crezi in Dumnezeu si hulesti ,deci te situezi de partea cealalta ,faci voia celui rau .
Crezi si tu in ceva ,in stiinta ,evolutionism.
Eu nu ma situez de partea cealalta pentru ca nu consider ca exista vreo parte
Nu cred in stiinta, nu cred in evolutionism, sint de acord cu ele
Citat:
Uite ,o dovada a existentei lui Dumnezeu ,cum crezi ca omul ,o creatura atat de perfecta putea sa evolueze la intamplare ?
Gandeste-te la sistemul circulator ,cum se face schimbul de substante si oxigen in sistemul circulator al omului. Eu nu sunt biolog ,dar am invatat in liceu cum circula singele prin artere si vene ,cat de bine este organizat trupul uman.
La asta ma gandeam eu zilele trecute ,ma minunam impreuna cu sotul meu.
Nu mai spun de sistemul imunitar ,cum s-a gandit Dumnezeu sa ne ofere mijloace de aparare naturale.
Daca tu spui ca perfectiunea omului este dovada existentei atunci imperfectiunea lui sa fie dovada inexistentei? Ineficacitatea sistemului imunitar sa fie o dovada a inexistentei?
Citat:
Si multe altele ,totul este gandit in amanunt.
Nu e gindit de loc. Daca era gindit, ca tot esti programator, era banal sa gindeasca un sistem de control in ADN, pentru a nu mai exista mutatii si a nu ne mai virusa.
Citat:
Tu nu ai deocamdata deschidere pentru a simti existenta lui Dumnezeu ,dar nici respect pentru cele sfinte.
Nu vad ce m-ar determina sa le ofer respect, atita timp cit acesta nu e reciproc.
Reply With Quote