View Single Post
Vechi 29.06.2009, 15:03:17
Anca-Miha
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Sofia vrea sa stie ce face in altar preotul LA CARE SE DUCE , nu PREOTUL ca definitie in articole si filmulete, intelegi?
De aceea ti-a dat Dumnezeu ochi , nu sa-i inchizi si sa citesti din memorie, ca un papagal, ci sa privesti si sa te informezi pe viu PRIN CUNOASTERE DIRECTA!.

Tie ti-ar conveni sa-ti raspunda preotul tau vehement : CIteste femeie din carti si uite-te la filme, lasa-ma tu pe MINE si ce fac eu acolo!
Andrei, daca vrea sa stie ca face preotul ei, sa il intrebe. Dar oare nu face acelasi lucru ca si alti preoti?
"Tonul vehement" se refera la o situatie reala, sau e doar o supozitie?
Cunoasterea directa nu ne e data noua, si asta ar trebuie sa intelegem cu totii, pana nu avem Duhul Sfant Care sa ne deschida ochii ca sa vedem. Am amintit de cartea " Minuni din timpul Sfintei Liturghii". Aceste minuni sunt percepute in doua situatii de preot, nu de mirean: daca preotul este deosebit de evlavios, sau daca se indoieste ca painea si vinul se transforma in Trupul si Sangele Domnului. Nu scrie insa de mireni, carora sa li se arate asa minune.
In ceea ce ma priveste, preotul a raspuns in timpul agapei la toate intrebarile pe care i le-am adresat, ceea ce cred ca face orice preot.
Reply With Quote