Citat:
În prealabil postat de zoridezi
Dorinastoica14, imi pare rau de vecina ta, poate ca s-a imbolnavit din cauza ca nu v-ati impacat, cine stie  Oricum cel mai urat e cand oamenii se urasc de la lucruri minore, in loc sa-si vada de altele mai importante.
Dumnezeu sa o ierte si sa o insanatoseasca grabnic, bine ar fi daca i-ar trece supararea.
Floricelele-s tare frumoase! Ar fi dragut sa-i duci un buchetel de flori ca de impacare, gestul asta face mai mult decat o mie de rugaciuni... ma indoiesc ca si de data asta ar mai ramane suparata pe tine...
E pacat mare sa ramaneti suparate din cauza unui lucru atat de insignifiant! Doamne ajuta! 
|
Draga mea Zoridezi.Nu cred că s-a îmbolnăvit din această cauză.Îmi pare rău că este bolnavă.I-am trimis minunate flori din grădina mea cu toată dragostea mea.
Ideia este că atunci când nu iertăm acumulăm mult rău sufletului și chiar trupului nostru.
Cel ce iartă se simte eliberat dar cel care nu iartă tare mult rău își face lui și celor ce vor urma după el.Vrăjmașului însă nu-i place iertarea și împăcarea de aceia încuie inimile și mințile noastre cu neiertarea.
Mulțumesc Vasia pentru rugăciune.Voi încerca și cu aceasta.