Da si eu sunt de acord ca 666 de astazi este cel din Apocalipsa. E prea mare coincidenta! Adica, cum o scriere veche de 2000 de ani, a spus despre acest numar si iata ce frumos apare el. Macar numai din punctul asta de vedere ar trebui sa ridice un mare semn de intrebare.
Am citit si eu Viata Cuviosului Paisie Aghioritul si undeva el spune ceva interesant legat despre profetia asta. Ca de ce tocmai acest numar a fost ales pentru a fi pus in chipuri? Ca daca evreii si alte puteri satanice ar vrea sa ne controleze ar fi fost mai atenti si nu ar fi ales acest numar profetit in Bibilie. Cuviosul spune ca exact acelasi lucru a fost valabil si in cazul Mantuitorului. Ca desi profetii Vechiului Testament au profetit ca EL va fi vandut pentru 30 de arginti, exact cu aceeasi suma fariseii l-au cumparat cu Iuda! Adica nu stiau Ana si Caifa despre aceasta profetie a Vechiului Testament? Bineinteles ca stiau, dar diavolul le-a luat mintile si i-a orbit. Asa si acum diavolul lucreaza puternic si ia mintile celor care vor sa ne subjuge si din cauza acest numar va fi folosit din nou.
Domnul sa ne ajute!