Citat:
În prealabil postat de mihailt
Mai soro Anita "cipuri umane"?
Eu sincer sa fiu nu am auzit inca de cineva din Romania care sa fi primit un cip in trup nici nu am auzit ca s-ar dori votarea unei astfel de legi.
|
Mihail, deja s-a hotarat ca bolnavii de la psihiatrie sa poarte niste bratari electronie cu cipuri, deci inceputul este deja facut. Sa nu ne amagim, chiar se lucreaza in ascuns. Desi inca nu e in trup, nu este nici departe de a fi implantat. Sa ne fereasca Domnul de ziua cand vor impune autoritatile asa ceva!
Cat despre lege, nimeni nu spune in fata ca se doreste sa se ajunga acolo. Dar uite in ce graba si cu cat secret s-au votat pasapoartele biometrice! Tocmai s-au votat, cam de o saptamana.... iar despre buletinele cu cip s-a hotarat sa se dea incepand cu 1 ianuarie 2011. Totul de intampla foarte rapid! Sunt legi care intai se dau sub forma de ordonante de urgenta, venite din partea UE, care ne santajeaza ca nu vom mai primi finantari daca nu ne supunem lor. Apoi ordonanta este votata ca lege, cum s-a intamplat cu pasapoartele. Iata deci sclavia!
Parintele Paisie a descris cel mai bine aceste vremuri, cu toate etapele premergatoare implantarii cipului, care se identifica cu pecetea din Apocalipsa. In limba greaca se foloseste cuvantul "haragma" pentru aceasta pecete, care inseamna semn gravat, imprimat, deci implant, prin extensie. A spus cu lux de amanunte despre cardul bancar, cel de la hypermarket (pe care le avem deja), apoi actele cu cip ce contine datele persoanei, dupa care unificarea actelor intr-o cartela unica (la care apare numarul unic personal, cel cu barcode, care contine cele 3 caractere 666), iar in final, implantarea. Deci este foarte clar ca ne aflam in primele stadii, dupa cum ne-a avertizat si parintele Justin Parvu. Este ca la treptele pacatului: daca ai facut primul pas, e greu sa dai inapoi.
Nu ne ramane decat pocainta si unitatea in rugaciune pentru ca Dumnezeu sa mai amane putin vremurile, daca se milostiveste spre noi. Sfintii Parinti spun ca smerenia si pocainta oamenilor pot amana mania lui Dumnezeu.
Doamne-ajuta!