View Single Post
Vechi 30.06.2009, 02:59:52
somasema
Guest

Wink

Salutari la toata lumea si Harul Domnului Nostru Iisus Hristos sa fie cu voi

Sunt f multe dar printre preferatele mele ar fi...

ROMANI 8:18-19
"Caci socotesc ca patimirile vremii de acum nu sunt vrednice de marirea care ni se va descoperi;
Pentru ca faptura asteapta cu nerabdare descoperirea fiilor lui Dumnezeu"

IOAN 4:13-14
"Iisus a raspuns si i-a zis:Oricine bea din apa aceasta va inseta iarasi;
Dar cel cea bea din apa pe care i-o voi da Eu nu va inseta in veac,caci apa pe care i-o voi da Eu se va face in el izvor de apa curgatoare spre viata vesnica"

IOAN 6:35
"Si Iisus le-a zis: Eu sunt Painea vietii;cel ce vine la Mine nu va flamanzi si cel ce crede in Mine nu va inseta niciodata"

FAPTE 20:24
"Dar nimic nu iau in seama si nu pun nici un pret pe sufletul meu,numai sa implinesc calea mea si sliujba mea pe care am luat-o de la Domnul Iisus,de a marturisi Evanghelia harului Lui Dumnezeu"

OSEA 4:6
"Poporul Meu va pieri,pentru ca nu mai cunoaste pe Domnul.Si pentru ca tu ai trecut cu vederea cunoasterea Domnului....."

EFESENI 6:11-12
"Imbracati-va cu toate armele lui Dumnezeu,ca sa puteti sta impotriva uneltirilor diavolului;
Caci lupta noastra nu este impotriva trupului si a sangelui ci impotriva incepatoriilor,impotriva stapaniilor,impotriva stapanitorilor intunericului acestui veac,impotriva duhurilor rautatii care sunt in vazduhuri"
Reply With Quote