View Single Post
Vechi 30.06.2009, 12:46:01
topcat
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de anita Vezi mesajul
Topcat unii atei au macar acea retinere de a nu batjocori cele sfinte.
Tu nu ai calitatea asta .
Ti-am spus ,te situezi in mod involuntar prin atitudinea ta de partea celui rau.
Probabil ca ai citit Sf,Scriptura ca pe un roman.
Nici Noul Testament nu ai citit?
Ca sa nu te mai smintim propun sa nu mai discutam cu tine .
Si eu as putea sa spun acelasi lucru despre tine: nu ai citi Origins of species, nu ai citit vreo carte de relativitate generalizata, de mecanica cuantica, de astrofizica.
Repet, consider ca am citit destul cit sa imi fac o idee iar voi nu imi dati motive de a citi mai mult.
Tu probabil citesti o carte cu sufletul, eu obisnuiesc sa o citesc cu mintea.

Daca jignesc ceva sfint, imi asum raspunderea de a o incasa de la cel in drept sa o faca.
Nu ai de ce sa te simti jignita, daca esti convinsa ca ai dreptate.
In general, nu vad de ce v-ati simti jigniti de atei, daca nu ar avea dreptate.
Daca am spus ca Dzeu nu e bun, nu inteleg de ce am jignit pe cineva.
Daca imi spune cineva ca sint prost, de ce sa ma simt jignit cind pot sa fac dovada ca nu sint. Iar daca sint, de ce sa ma simt jignit?
Daca teoria evolutiei jigneste pe cineva, nu sint eu de vina. Faptul ca eu consider ca realitatea este alta decit isi inchipuie cineva nu trebuie sa jigneasca pe nimeni. Nu am sustinut niciodata ca ortodocsii sint nebuni pentru ca cred ceva. Din contra, am sustinut ca asa ceva e firesc prin insasi natura umana.
Uite, ca sa iti fac pe plac, promit sa nu mai scriu pe acest forum pina cind nu mi-o vei cere tu in mod explicit.
Reply With Quote