Citat:
Īn prealabil postat de cristiboss56
O problema care ma obsedeaza si careia nu prea ii dau de cap. Fumatul este considerat un viciu ,sau cel putin nu figureaza la cele pacatoase precum patima alcoolului si chiar a drogului, cu toate ca nici la drog nu se face referire. Nu cred ca un bun crestin dupa ce iese de la biserica , este normal sa-si aprinda tigara! Eu, dragii mei o cam fac din pacate si imi fac mea culpa , cu tot regretul posibil. Care este granita dintre vicii si pacat? Cum delimitam cele doua aspecte? Este normal sa fi credincios si sa fi si fumator? Daca raspunsul ar fi cit de cit afirmativ, ce facem cu drogurile celelalte?
|
bunul meu frate cuvintele tale imi amintesc de ce spune Iubitul nostru Pr Cleopa, ca de-ar fi vrut D-zeu sa fumam ne-ar fi facut un hogeag ( horn) dupa cap sa iasa fumul pe acolo, caci gura a fost zidita spre slavirea Lui D-zeu....deci e pacat...daca a devenit viciu tu esti in masura sa-ti raspunzi, dar ceea ce te rog eu sa incerci, de cate ori iti vine sa fumezi fa repede o metanie, daca esti pe strada fa metanie!!!!! ai curaj??? daca nu....asa sa-ti fie rusine si sa aprinzi tigara...incearca si SUNT SIGURA CA DE ITI VEI DORI TE VEI LASA MAICUTA DOMNULUI SA-TI AJUTE FRATE SA LEPEZI TIGARA