Citat:
În prealabil postat de bmd
Cine te-a pus sa judeci intre noi, intr-o zi de post? Nu ti-e rusine?Nu asa face un crestin adevarat!
De ce crezi ca daca esti TU convins de un lucru tine Dumnezeu cont de parerea ta?
Sf.Velimirovic isi apara tara de nemti si era soldat, Sf. meu drag Paisie, avea cum au toti grecii, o problema cu turcii DAR ATIT, iar sfintii inchisorilor din cite imi aduc aminte eu nu faceau granite intre cei de o confesiune sau alta si nici dintre cei de o religie si alta (neuitind faptul ca multi au fost inchisi f. tineri doar pentru apartenenta la Legiune!!! Dupa logica ta ar trebuii sa fim toti de extrema dreapta din cauza lor!) N-ai inteles nimic si folosesti argumentatia dupa cum iti place!
|
Nu am spus ca ar trebui ca Dumnezeu sa tina cont de parerea mea... Argumentul era dat pentru cei de pe acest forum.
Nu stiu cum ai dedus ca eu as fi de acord cu extrema dreapta. Sunt de acord insa cu apararea valorilor nationale si pretuirea lor. Drapelul national e una dintre acestea.
Stiu ca ceea ce inteleg este foarte putin, in general despre toate si mai stiu ca nimeni in afara de Dumnezeu nu este in stare sa-mi evalueze mie competentele. Tu din nefericire, insa o faci... Poate ca ai dreptate.
Da, v-am judecat si mi-am platit rasplata in dojana de la tine. Pentru asta, va rog sa ma iertati.
Tu poti sa faci asta, fata de Cosmin?