Citat:
Īn prealabil postat de Laurentiu
Citat:
Īn prealabil postat de jeny
Citat:
Īn prealabil postat de 06dec
E vorba despre ibire intre un barbat si o femeie,nu?Daca totusi,aceasta poezie e direct adresata persoanei iubite,parca lipseste Ceva...Oare Ce,sau mai precis,Cine?Sper ca Hristos este printre acele rānduri de poezie...
|
iubitii mei frati, citind mesajele voastre aici la povesti de iubire mi-am amintit de ceva ce s-a intamplat acum 16 ani cand eram o tanara copila ...am avut un prieten care era stundent la teologie, un baiat tare bun, bland era iubit de toti, dar din pacate a avut un accident de masina si a murit, toti ceilalti au scapat dar el a murit. nu are rost sa va povestesc ce am simtit atunci,...am crezut ca lumea s-a sfarsit sufletul imi era plin de durere. am continuat sa merg aproape zi de zi la mormantul lui, sa-i pun lumanari sa-i duc flori. cand l-am cunoscut pe sotul meu si chiar dupa ce m-am casatorit am continuat sa merg la Adrian la mormant,intr-o noapte am visat ca a venit la mine si m-a mustrat, mi-a spus sa nu mai vin la el la mormant pt ca acum am un sot pe care trebuie sa-l urmez...credeti-ma de atunci nu am mai inraznit sa nmerg la mormant...si mereu ma intrebam de ce? ca doar nu il tradam cu nimic pe sotul meu, ceea ce am inteles eu este ca niciodata o iubire nu o elimina pe alta ci se impletesc intr-o iubire desavarsita. SPUNEA ATAT DE FRUMOS PR STANILOAIE nu as putea sa iubesc cu atat forta daca tu nu m-ai hrani la randul tau cu iubirea ta....
|
Frumoasa intamplare de acea cred ca se spune ca pe cei buni ii ia Dumnezeu mai repede ca de cei rai nu are nevoie in rai la aceia le mai da timp de pocainta
|
ai vb despre timp...permite-mi sa il citez pe PETRE TUTEA :
,,Cand ma gandesc la suferintele batranetii, imi dau seama ca in natura aceasta oarba cel mai mare geniul este geniul mortii. Faptul ca de cele mai multe ori murim la TIMP!! este semnul dragostei pentru noi....frumos nu?? mi mi-a placut foarte mult