Subiect: Despre CATEDRALA
View Single Post
Vechi 02.07.2009, 10:01:10
antoradoi's Avatar
antoradoi antoradoi is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.01.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Sa tot discuta si para discutat, intorcandu-se pe toate fetele, despre oportunitatea construirii a unei mari Catedrale in Bucuresti. Tema discordiei a fost si pe tema amplasamentului Catedralei. Un vis neamplinit si a fostului Patriarh, Teoctist. Propun deci, spre dezbatere aceasta tema , a oportunitatii construirii cat si a amplasamentului viitoarei Catedrale.
Cu frica de Dumnezeu meu ,in care CRED -si pe CARE IL rog :sa ma ierte!-,am sa ma exprim,totusi.Catedrale...Cladiri impetuoase...AUR pe turle...vesminte preotesti si arhieresti incarcate de ...cristale svarovki si "alte cristale"...si cite si mai cite,"alte minuni" ale tehnicii moderne.Calugari cu...INTERNET! Dumnezeule MARE!!! gasesc si pe aici ID-uri :"AVVA X",'AVVA Z".(Am fost in RUSIA,si ,DA,am cunoscut-Slava lui Dumnezeu!-,un AVVA.Parca era dintr-o alta lume...Avem un AVVA in pr NICODIM BUJOR-are 100 de ani,a scris Ac Sf Calinic de la Cernica-,si mai sint citiva,stiuti si nestiuti de catre noi ,oamenii)Oameni buni:"A INNEBUNIT LUPU"!,ori eu sint extrem,extrem de limitata?Sintem miliarde ,pe glob,si-i numeri pe degetele unei miini pe induhovniciti.Stralucesc in OPULENTA,cladirile(Bisericile-ma jenej sa pun unul linga altul opulenta /Biserica-),vesmintele...Preotii,parintii-calugari putini mai au rabdarea sa-ti asculte of-ul,cind alergi ,la ei,dupa CUVINT de FOLOS.Nu-i lasa telefonul mobil,care neincetat suna sa-i anunte ca...timpul(pt mirean) a expirat:Pe El,preotul si/sau calugarul (?!),II ASTEAPTA...AFACEREA.Si-mi aduc aminte de niste cuvinte:"tipic-tipic,dar la inima nimic!"
Nu ne strica un LACAS in plus.Dar avem nevoie de LOCAS. Singurul motiv pt care mi-as da cordul,daca,eventual,mi l-ar cere cineva,pt construirea inca unei CLADIRI ar fi acela ca DA mai bine o BISERICA decit o CIRCIUMA,o DISCOTECA,un CAZINO...In rest:DUMNEZEU cu MILA SA!
Prin natura activitatii pe care o desfasor-dar nu numai- intru in contact cu...BISERICILE si cu preotii(si calugari).Sint -cu f mici exceptii(de la reguala pe care au instaurat-o!!!)-extrem de dezamagita de ceea ce VAD.Eu,nu ma smintesc-sper!!!-dar sint destui care au si facut-o!
Sa-i facem lui DUMNEZEU LACAS ,dar,e imperios,sa-i facem lui Dumnezeu ...LOCAS,in inimile noastre!
Reply With Quote