View Single Post
Vechi 02.07.2009, 12:11:09
alexandras alexandras is offline
Junior Member

Data înregistrării: 14.05.2009
Locație: focsani
Smile la facultatea de teologie

Pentru mine ,facultatea de teologie de la Bucuresti a fost o adevarata binecuvantare,o adevarata revelatie.Am descoperit aici si am traita experiente duhovnicesti extraordinare.Pe langa profesorii deosebiti pe care i-am avutar.Necula,Par.Constantin Coman,par.David,par.Stefan(spiritualul,pe atunci),par.Raduca(pe care si acum il ascult cu mare interes la Trinitas) si altii foarte buni,am avut ocazia sa ascult si sa intalnesc la Teologie mare duhovnici precumar.Cleopa,Ioanichie Balan,Teofil Paraian,Mihoc,prof.Christos Yanaras si altii.

Personal,am trait la Teologie experiente duhovnicesti pe care ulterior nu le-am mai avut.
Zicea cineva de ,,vina'' profesorului sau elevului.Eu cred ca vina este in primul rand a elevului,caci depinde de atitudinea cu care ii asculta pe profesorii de la Teologie.

Aveam un coleg din Galati care era rocker.Asta era pus permenent pe intrebari sucite si orice raspuns din partea profului atragea 10 intrebari,incat uneori eram inclinati sa-i spunem noi sa ia loc si sa inchida gura.

Parerea mea:nu locul,nu altul este de vina ,ci doar eu sunt de vina ca nu sunt orientat cum trebuie,ca nu am ochi duhovnicesc sa vad ceea ce trebuie.

Doamne ajuta!

ps:rockerul nu s-a facut preot! )
Reply With Quote