Draga elena-b,
Tu spui ca nu-l cunosti pe tanarul din strainatate decat din cuvintele pe care ti le scrie. Sigur ca poti cunoaste un om si din cuvinte, dar e bine, ca atunci cand il intalnesti sa suprapui cuvintele persoanei pe care o vezi, ca sa constati, daca imaginea pe care ti-ai faurit-o e adevarata sau doar iluzie. Eu personal cred in dragoste, dar nu in dragostea oarba.
In situatia ta, imaginea pe care ti-ai facut-o despre baiat este rodul imaginatiei tale, in baza a ce ti-a scris. Eu nu zic ca te minte. Ceea ce vreau eu sa spun este ca tu ti-ai construit o imagine ideala din punctul tau de vedere. Si atunci, fiind rod al gandirii tale, el este perfect. Dar oamenii nu sunt perfecti. De aceea cred ca e mai bine sa astepti a-i spune "Te iubesc" pana cand nu esti sigura de el, vazandu-l, si nu numai imaginandu-l.
Nu aveti nici o posibilitate de a va vedea, inainte de a lua decizii?
Oameni ca tine, care pot avea sentimentul dragostei atat de pronuntat sunt si foarte sensibili si de aceea trebuie sa se ocroteasca putin. Ia gandeste-te putin cum e sa cazi din inaltul cerului.
|