View Single Post
Vechi 22.01.2007, 15:10:13
zurlina23 zurlina23 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 22.01.2007
Implicit

Dmb, initial am vrut sa te combat, dar citind tote postarile tale pe marginea acestui subiect, m-am razgandit. M-am razgandit pt ca si eu am gandit ca tine si pt ca desi m-am spovedit de cateva ori de acest pacat, tot mai am unele scapari in a vorbi ce nu trebuie despre preoti. Dar ma straduiesc si sper cu jutorul Domnului sa reusesc sa nu-i mai judec deloc pt ca asa cu stii si tu, cea mai scurta cale catre rai este aceea de a nu judeca pt ca nici tu sa nu fi judecat. Stii ce m- convins cel mai mult ca gresesc? Un articol al pr Savatie Bastovoi, in care ne explica de ce nu trebuie sa vb de rau pe episcopi (implicit si pe preoti)pt ca ei sunt unsii lui Dumnezeu, iar daca El ii ingaduie, noi nu avem dreptul sa nu-i ingaduim. Pentru ca daca Dumnezeu ar vrea, intr-o clipa i-ar pierde pe toti. Dar ii ingaduie. asa ca eu nu am motiv sa nu-i ingadui.Daca vrei sa citesti articolul, iata link-ul:http://www.laurentiudumitru.ro/articole.php
in plus, in afara de Hristos, nimeni u e fara de pacat si nu scrie nicaieri ca preotii fac exceptie.
Reply With Quote