View Single Post
Vechi 03.07.2009, 12:24:19
windorin's Avatar
windorin windorin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.10.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de costel Vezi mesajul
Este o durere sa fi singur, insa, marea durere este sa fi singur printre altii.
Da, cred si eu ca aceasta este cea mai mare durere. Daca esti singur si te simti singur, un e nimic dureros aici, insa daca esti alaturi de altii si te simti singur, aceasta este un iad prezent inca de aici.

[COLOR=darkred]Salvador Dali[/COLOR], cand a vrut sa picteze iadul, a pictat doi oameni stand spate in spate. Simti ca nu esti singur, ca mai e cineva, insa nu il vezi, nu il auzi, nu poti comunica cu el. Este cea mai crunta singuratate. Aceasta singuratate in doi se simte in unele casnicii, iar atunci iadul incepe sa ia nastere in acea familie.

Singuratatea langa altii este o urmare a faptului ca nu avem dragoste. Cand iubesti in mod real, te simti odihnit langa ce iubesti, chiar daca ce iubesti nu te iubeste in aceeasi masura. [COLOR=darkred]Dragostea pentru Dumnezeu sa se arate in fapta, iar nu in cuvant[/COLOR], iar astfel faptele vor alunga sentimentul de singuratate din inima noastra.

Reply With Quote