Va multumesc mult pentru raspunsuri si sfaturi. Draga Elena, de casatorit imi doresc sa ma casatoresc cu el, asa cum isi doreste orice fata care isi iubeste iubitul, dar acest lucru nu-l am in vedere decat pentru peste cativa ani. Eu sunt in ultimul an de liceu, nu vreau deloc sa ma grabesc, imi doresc sa fac o facultate in Romania astfel incat sa nu imi parasesc parintii imediat, plecand din tara. El stie acest lucru si e de acord, dar mama nu poate suporta ideea ca eu , in mintea mea imi prefigurez un viitor alaturi de acest om. Imi spune ca ne intoarcem la timpurile din Babilon, ca tot facem noi tinerii atatea amestecuri, si ca degeaba au murit stramosii nostrii pentru tara ca acum eu, si altii sa ne vindem pe degeaba.Se teme ca imi voi pierde credinta, asa multa putina, cat o am. Nu se gandeste decat la rau.As vrea sa aiba incredere in mine si sa nu conteze atat de mult aspectul fizic ( caci acest lucru o deranjeaza pe mama mea, din pacate)M-am rugat si ma rog Lui Dumnezeu sa ne lumineze tuturor mintile , inimile si sufletele.
Draga ancah, cuvintele, este adevarat, pot ascunde multe, dar pot grai si mai multe, daca stim sa le citim. NU mi-am facut un ideal din vorbele lui, nu il consider perfect, are defecte si lucruri care nu imi plac, am avut si mici discutii in contradictoriu...insa am reusit sa ajungem la un punct comun. De multe ori numai si ce vrea o persoana sa para, sa fie, spune multe despre ea ca om.Daca el vrea sa para mai bun in ochii mei, asta nu inseamna ca nu vrea chiar sa fie, si eu practic acelasi lucru, fara ca sa mint.
|